Yousleep matras - de beste service

De topservice van Yousleep

Wij van Yousleep staan garant voor Zwitserse kwaliteitsmatrassen tegen een scherpe Hollandse prijs. Maar uiteraard hoort bij Zwitserse topkwaliteit ook een uitmuntende service. We zetten dus graag even voor je op een rij waarom je van de aankoop van een koudschuim matras geen slapeloze nachten hoeft te hebben!

Wij worden blij van blije klanten

We vinden het belangrijk om klanten enthousiast te maken en te laten slapen op het beste matras. Daarom mag je jouw nieuwe Yousleep-matras altijd 101 nachten uitproberen. Ben je er toch niet blij mee, dan mag je het matras gewoon aan ons terugsturen en zorgen wij ervoor dat je het aankoopbedrag terugkrijgt. Jij blij, wij blij!

Het perfecte matras voor een goede nachtrust

Het is heel begrijpelijk dat je wilt weten hoe het kan dat ons matras past bij de manier waarop jij slaapt. Dat is eigenlijk heel simpel uit te leggen: je stelt het comfort van de Yousleep-matraskern namelijk zelf in, precies zoals jij het fijn vindt. Van super zacht tot extra stevig en alles daar tussenin. Deze kern dek je af met een toplaag die ook nog eens bestaat uit 2 stevigheidskeuzes. Kortom: instellen, een weekje proefslapen, indien nodig bijstellen en lekker verder dromen.

10 jaar garantie op jouw Yousleep-matras

Al onze matrassen worden in Zwitserland gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast wordt er tijdens de productie extra gelet op duurzaamheid. Zo zijn alle Yousleep-matrassen gecomprimeerd verpakt. Op die manier kunnen we veel meer matrassen in één keer vervoeren. Slim, toch?! Ook hebben we nagedacht over de recycling van het matras. Daarom gebruiken we geen lijm in onze matrassen. De diverse lossen onderdelen van het matras kunnen op die manier los hergebruikt worden. En gaat er in de loop van de jaren onverhoopt iets kapot, dan hoef je niet direct een nieuw matras aan te schaffen. We kunnen dan heel gemakkelijk dat ene onderdeel voor je vervangen. Dat scheelt een hoop grondstoffen én geld.

Omdat wij er zeker van zijn dat de Zwitserse kwaliteit van onze matrassen top is, durven wij met een gerust hart een garantietermijn van 10 jaar te bieden. Zo weet je zeker dat je lekker slaapt. Niet alleen op het moment dat je het matras net hebt, maar ook de jaren daarna.

Een Yousleep-matras kopen

Wil jij ook genieten van een heerlijke nachtrust op een Zwitsers kwaliteitsmatras? Dat klinkt als een uitgeslapen idee! Voor maar € 449,- heb jij al een Yousleep-matras in huis. En zoals gezegd: je kunt dit matras in alle rust 101 nachten uitproberen en gratis retour sturen als het niet bevalt. Maar wedden dat je nooit meer anders wilt? Slaap zacht!Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.