YOUSLEEP | Kwaliteit uit Zwitserland

Kwaliteit uit Zwitserland

Een goede nachtrust is van essentieel belang om overdag goed te functioneren. Dus kies je voor jouw nachtrust alleen de allerbeste kwaliteit, toch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De matrassen van Yousleep zijn gemaakt van Zwitserse materialen en voldoen aan de strikte kwaliteitseisen die de Zwitsers stellen. Deze kwaliteitseisen zijn over de hele wereld bekend als de hoogste standaard. Met Yousleep haal je dus gegarandeerd een topproduct in huis!

Zwitserse kwaliteit tegen een oer-Hollandse prijs

Het mooie van de producten van Yousleep is dat we Zwitserse kwaliteit bieden, maar dan tegen een Nederlandse prijs. Dus écht met een prijskaartje dat betaalbaar is voor iedereen. Je vraagt je misschien af hoe we dat doen? Dat is eigenlijk heel simpel uit te leggen: door een super efficiënte werkwijze, slim te investeren én een nette marge te hanteren brengen wij de Zwitserse kwaliteit binnen handbereik van iedere Nederlander. Ons motto is tenslotte niet voor niets: ‘enthousiaste klanten boven maximale winst!’.

Het Zwitserse keurmerk

Onze matrassen worden in het Zwitserse Wolfshausen vervaardigd. De lokale grondstoffen én de strenge kwaliteitseisen waar Zwitserland om bekend staat zijn een succesformule voor topkwaliteit. Al vanaf het eerste ontwerp stond één ding vast: Yousleep staat voor topkwaliteit en slaapcomfort, bereikbaar voor iedereen!

101 nachten proefslapen

Het Yousleep matras is met recht een slim kwaliteitsmatras te noemen. Het biedt 8 verschillende hardheidsopties, zodat iedere slaper lekker kan liggen. Wil jij zelf ervaren hoe het is om op een matras van Zwitserse kwaliteit te slapen? Bij ons kun je jouw aankoop 101 nachten uitproberen! Onze matrassen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende afmetingen: van eenpersoons tot tweepersoons en alles daar tussenin. Mocht het nou zo zijn dat je hem toch niet fijn vindt, dan kun je jouw aankoop retourneren en zorgen wij ervoor dat je het aankoopbedrag terugkrijgt. Hier hoef je dus niet van wakker te liggen!

Een Yousleep matras kopen

Overweeg je een Yousleep matras aan te schaffen? Dan kies je al vanaf € 449,- voor topkwaliteit. Zwitserse kwaliteit gaat wat ons betreft vanzelfsprekend gepaard met een goede garantie. Onze matrassen worden geproduceerd onder strenge voorwaarden en een strikt kwaliteitsbeleid. Hierdoor staan wij in voor de kwaliteit van de Yousleep matrassen en geven we je maar liefst 10 jaar garantie op jouw aankoop.Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.