Het matras voor zware mensen

Het beste matras voor zware mensen

Ben jij wat zwaarder of heb je overgewicht en zoek jij naar hét beste matras voor zware mensen? Dan is ons koudschuim matras de beste keuze voor jou! Deze is namelijk stevig, maar niet te hard en houd jouw ruggenwervel in de natuurlijke s-curve. Precies wat jij nodig hebt om rugklachten te voorkomen en de hele nacht comfortabel te slapen. Benieuwd waarom ons matras jou helpt aan een goede nachtrust? Lees dan gauw verder!

De uitdagingen voor zware mensen tijdens het slapen

Om lekker te slapen heeft ons lichaam een aantal zaken nodig. Zo willen we het niet te warm maar ook niet te koud hebben. Daarnaast heeft ons lijf een goede ondersteuning nodig. Krijgen we deze niet? Dan ervaren we pijnprikkels en worden we weer wakker. Veel mensen die zwaarder zijn slapen op een te dun en/of te zacht matras. Hierdoor gaat de ruggenwervel doorzakken en ontstaan er vervelende rugklachten.

Let bij het kopen van het matras op deze punten

Ben je wat zwaarder of heb je last van overgewicht? Let er dan goed op dat het matras goed ondersteunt en de druk over jouw lichaam gelijkmatig verdeelt. Kies daarom voor een matras dat stevig is maar ook weer niet té hard is. Daarnaast is het voor zware mensen verstandig om een matras te kopen dat minstens 20 cm dik is.

Koudschuim matras is ideaal

Bij het kopen van het ideale matras is het essentieel om te kiezen voor het juiste materiaal. Een koudschuim matras is stevig en biedt een goede ondersteuning zonder dat het te hard is. Doordat de kern van ons matras gemaakt is van Polyurethaan, geeft deze een optimale stabiliteit en voorkomt kuilvorming. Daarnaast heeft het Yousleep-matras de ideale dikte van 20 cm.

Kortom: dit koudschuim matras biedt een goede ondersteuning waarbij de drukpunten gelijkmatig verdeeld zijn en de natuurlijke s-curve van jouw ruggenwervel in stand blijft. Hiermee wordt doorzakken voorkomen en dus ook het ontstaan van rugklachten.

Vergroot het comfort

Lekker slapen valt en staat met de juiste ondersteuning maar er komt meer bij kijken. Vergroot daarom het slaapcomfort door ook rekening te houden met de volgende aspecten van het matras:

  • ventilatie;
  • hygiëne;
  • ergonomische zones;
  • en aanpasbaarheid.

Een uitstekende ventilatie is essentieel voor een goede slaapkwaliteit. Kies je voor een matras dat onvoldoende ventileert? Dan krijg je het te warm en ga je zweten. Bij een koudschuim matras heb je daar gelukkig geen last van. Dit materiaal bestaat namelijk uit een open celstructuur en deze laat lucht én vocht door. Dus wanneer je zweet dan gaan de zweetdruppels via de open cellen door het matras heen en lig jij in een lekker fris bed. Een extra plus voor de hygiëne!

Het Yousleep-matras bestaat uit 7 ergonomische zones en 8 persoonlijke comfortinstellingen. Deze functionaliteiten vergroten het slaapcomfort omdat het matras volledig aan te passen is op jouw individuele slaapvoorkeuren. Door de comfortinstellingen kan je zelf de hardheid voor je schouders en heupen bepalen.

Ons koudschuim matras voor zware mensen

Onze hele collectie bestaat uit hoge kwaliteit Zwitserse matrassen maar voor een vriendelijke Nederlandse prijs. Bestel jij het Yousleep-matras? Deze wordt dan gratis thuisbezorgd en mag je 101 nachten proefslapen. Dat betekent; jouw nieuwe matras gewoon uitproberen in jouw eigen vertrouwde omgeving. Wist je trouwens al dat onze matrassen duurzaam zijn én jij 10 jaar garantie krijgt? Oftewel; met een gerust hart 10 jaar lang gegarandeerd lekker slapen!

Bekijk onze koudschuim matrassenZwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.