Yousleep matras - een ergonomisch matras

Slapen op een ergonomisch matras

Droom jij van een goede nachtrust? Stop met dromen en maak er realiteit van. Het gepersonaliseerde Yousleep matras: jouw persoonlijke slaapbuddy. Je stelt het ergonomische matras zelf precies in zoals jij het fijn vindt. Van zacht tot hard en alles daar tussenin: aan jou de keus!

Wennen aan een nieuw matras

De 14 dagen dat je op jouw nieuwe matras slaapt, moet je  jouw lichaam even de tijd geven om te wennen. Dat is niet alleen bij een matras van Yousleep het geval, maar bij alle matrassen. Neem hier dus ook écht goed de tijd voor. Dat komt je nachtrust in de toekomst gegarandeerd ten goede. Ons ergonomische matras heeft standaard ‘de gemiddelde instelling’. Na ongeveer twee weken ‘testslapen’ kun je zelf inschatten of je zo tevreden bent. Zo niet, kies dan voor de zachtere of juist de hardere instelling. Het is jouw slaapfeestje!

Ergonomisch matras op maat

Het aanpassen van het matras is heel simpel en hier hoef je echt geen klusheld voor te zijn. Om het Yousleep matras aan te passen, rits je de hoes heel eenvoudig open. De grijze matraskern en de roze toplaag worden dan zichtbaar. Beide lagen zijn gemakkelijk uit de hoes te halen en dan kun je de grijze matraskern draaien tot je bij de juiste stand bent. Je vindt de instellingen op de zijkanten: zacht = H25, medium = H50, stevig = H75 en hard = H100. Zodra je de gewenste instelling met de aanduiding boven naar de schouder draait, heb je de juiste hardheid te pakken! Vervolgens kun je het geheel nog finetunen door middel van de roze toplaag. Leg je de geribbelde kant omhoog, dan is het geheel wat zachter. Draai je deze zijde om en leg je de ribbels naar beneden, dan wordt het matras steviger.

Drukpunten tijdens het slapen

Om lekker te slapen, heeft jouw lichaam goede ondersteuning nodig. De drukpunten die het meeste comfort vragen, zijn je schouders en heupen. Op het moment dat deze drukpunten goed ondersteund worden, slaap jij als een roos! Bij Yousleep streven we altijd naar het maximale comfort, om daarmee een gezonde nachtrust te kunnen garanderen. Dat is dan ook de reden dat we ons innovatieve matras zo hebben ontworpen dat je de keuze hebt uit maar liefst vier schouderzones en twee heupzones. Dus of je nou een rug-, zij- of buikslaper bent: het Yousleep matras is gemakkelijk aan te passen aan jouw slaaphouding!

Een goede matraskern

Om maar direct tot de kern te komen: bij een Yousleep matras draait alles om de bijzondere matraskern. Ons matras heeft namelijk 7 ergonomische zones. Dus je bepaalt altijd zelf welke zone het beste past bij jouw slaapwensen. De toplaag is gemaakt van EvoPoreHRC-schuim. Dit is een foam laag die maar liefst 6 cm dik is. Dit innovatieve schuim is de verbeterde versie van het koudschuim. EvoPoreHRC-schuim biedt nóg meer stabiliteit, maar ook optimale ventilatie en vochtafvoer.

Goede nachten, goede dagen

Wij wensen je een hele goede nachtrust en hopen hier met het Yousleep matras aan bij te dragen. Sterker nog: wij weten zéker dat we met dit kwaliteitsmatras bijdragen aan jouw goede nachtrust en daarmee aan een goed nachtelijk herstel van jouw lichaam. Goed slapen = fit aan de nieuwe dag beginnen. En dat wil toch iedereen? Lees meer over de voordelen van een uitmuntende nachtrust.Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.