Yousleep matras - techniek

Slim en unieke ontwerp van het YOUSLEEP matras

Het vinden van het juiste matras kan een hele zoektocht zijn. Maar dat is met de komst van Yousleep verleden tijd! Ken jij onze matrassen eigenlijk al? Ze bieden allemaal 8 verschillende hardheidsopties, zodat elk matras voor iedere slaper lekker ligt. Daarnaast staat Yousleep garant voor Zwitserse kwaliteit tegen een scherpe Nederlandse prijs. Kortom: dit is het matras waar je altijd al van hebt gedroomd!

De 8 comfort opties van het Yousleep matras

Het kiezen van de juiste hardheid van jouw nieuwe matras wordt met onze matrassen echt een makkie! Je hebt namelijk de keuze uit 8 verschillende comfort opties. Hierdoor hebben we écht voor ieder type slaper een fijn, gepersonaliseerd matras. De innovatieve kern van het Yousleep matras is ontworpen met slechts één doel voor ogen: een optimale nachtrust voor iedereen! Op schouderhoogte beschikt de kern over 4 hardheidszones: van H25 (dit is de zachtste variant) tot en met H100 (de meest harde variant).

De toplaag maakt jouw Yousleep matras compleet

Heb je jouw ideale hardheid bepaald? Dan is het tijd voor de volgende stap. Het is nu echt bijna bedtijd! Want wat je als laatste nog even moet doen, is de matrascombinatie compleet maken met de toplaag. De unieke autonome Yousleep toplaag zorgt ervoor dat je het comfort nog verder kunt finetunen. Deze laag beschikt namelijk óók nog eens over 4 zones. Samen met de kern van het matras kom je hiermee dus op maar liefst 8 verschillende comfort combinaties. Wedden dat de juiste optie er voor jou ook tussen zit?

Een matras met 7 ergonomische zones.

Omdat ieder lichaam anders is, hebben we er voor gezorgd dat het Yousleep matras optimaal aansluit bij de vorm van het lichaam. Zo heb je altijd goede ondersteuning. Een goede slaaphouding is tenslotte erg belangrijk voor een energieke dag! De basis van het Yousleep matras is de ergonomische matraskern. Deze belangrijke basis is gemaakt van polyether en biedt je de keuze uit 4 schouderzones en 2 heupzones. Voeg hier de 6 centimeter dikke toplaag van evopore aan toe en je hebt het recept voor een ideale nachtrust! Bij deze toplaag heb je de keuze uit 2 verschillende comforts: in de zachtste kant van de toplaag vind je uitsnedes die ervoor zorgen dat het geheel zachter aanvoelt. De andere kant is juist steviger. Wat wordt jouw favoriete kant?

Een gepersonaliseerd tweepersoonsmatras

Met de matrassen van Yousleep kun je zelfs jouw tweepersoonsmatras aan iedere kant van het bed personaliseren. Onze matrassen bestaan namelijk uit 2 kernen en dus kunnen jij en je partner zelf de ideale stevigheid kiezen. Het matras wordt afgedekt met 1 toplaag, waardoor je allebei je eigen slaapcomfort ervaart in één en hetzelfde matras. Zo heb je ieder je eigen matrashardheid, maar kun je alsnog gewoon lekker tegen elkaar aan kruipen!  

Test jouw Yousleep comfort optie minstens 7 nachten

Heb je jouw nieuwe matras in gebruik genomen en het gewenste comfort gekozen, dan is het zaak om je lichaam even te laten wennen. Probeer minstens 7 nachten op de gekozen comfort optie te slapen voordat je een nieuwe variant probeert. Je lichaam heeft namelijk even de tijd nodig om te wennen aan het nieuwe matras. Gun jezelf die tijd, want daarmee creëer je het meeste slaapcomfort.

Check deze video om te zien hoe de ingebruikname van dit slimme matras precies zijn werk gaatZwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.