8 comfort opties

Het Yousleep matras is een stevig matras en heeft een solide ergonomische basis. Door het slimme ontwerp van het matras kun je bovendien kiezen voor de hardheid of zachtheid die het beste past bij jouw voorkeuren en lichaamsbouw. Dat alles dus in één matras! Deze flexibiliteit is ingepast in het ontwerp van het matras en in de samenstelling van de gebruikte materialen. De belangrijkste drukpunten van het lichaam in het matras, zijn de schouders en de heupen. Juist op deze drukpunten is het matras in te stellen in hardheid. Bijvoorbeeld: met een brede schouderpartij is de kans groot dat je kiest voor een zachter deel van het matras. Het draagt bij aan een optimale nachtrust. Beloofd!

Kwaliteit uit Zwitserland 

Producten die in Zwitserland worden vervaardigd en daardoor 'de Zwitserse vlag' mogen voeren als baken van kwaliteit, staan onder toezicht van de strenge kwaliteitsnormen van de Zwitserse overheid. Het Yousleep matras heeft dat kwaliteitslabel en dat is een belangrijke kwaliteitsgarantie. Het matras is dan ook geproduceerd in Zwitserland, bij onze partner FoamPartner Group. Deze fabriek is gevestigd in Wolfhausen. Voor het Yousleep matras zijn dus voornamelijk Zwitserse grondstoffen gebruikt en is gemaakt volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen, waarvoor Zwitserland wereldwijd wordt geroemd. Dat is een belangrijke, extra kwaliteitsgarantie voor het matras! Beloofd!

Scherpe prijs

Met het Yousleep matras kies je voor de beste prijs - kwaliteit verhouding. Dat weten we zeker, want het is goed te controleren door op internet te vergelijken. Zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit, blijft Yousleep haar prijs scherp calculeren. De beste prijs is mogelijk door efficiënte werkprocessen, verstandige investeringen en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’. Met onze prijsstelling is een matras van hoge kwaliteit nu voor iedereen bereikbaar: voor jong en voor oud. Beloofd!

Top service

Ons hoogste doel is het hebben van ‘enthousiaste klanten’. We geloven er in dat een zeer tevreden klant bij ons blijft en de positieve ervaringen deelt met anderen. Die filosofie biedt ruimte aan het optimaal inrichten van onze service. Wij werken oplossingsgericht, we zijn bereikbaar en komen altijd onze afspraken na! Dat doen we bevlogen medewerkers en betrouwbare partners. Enthousiaste klanten... het is ambitieus, maar daar werken we iedere dag hard aan. Beloofd!

Duurzaam

Jaarlijks worden ongeveer 1,2 miljoen matrassen in Nederland vervangen. Dat is in de hoogte ongeveer gelijk aan 1.000 Eiffeltorens opgestapeld! Duurzaam produceren, recyclebaar zijn en minder vervangingsnoodzaak zijn in de keten doorslaggevend. Het gebruik van lijmen in matrassen zijn zeer belastend voor het milieu. Voor het Yousleep matras is daarom géén gebruik gemaakt van lijmen, zodat onze matrassen 100% recyclebaar zijn. Dus zónder schadelijke reststoffen! Wat daarnaast ook bijdraagt aan duurzaamheid, is dat u na vele jaren van gebruik van het matras eventueel alléén de toplaag hoeft te vervangen. Dat helpt het milieu én scheelt jou bovendien veel geld. Beloofd!


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.