Ieder jaar worden alleen in Nederland 1,2 miljoen matrassen afgedankt. Deze matrassenberg is net zo hoog als 1.000 Eiffeltorens op elkaar! Met het verduurzamen van de productie en met innovatie van de ontwerpen is veel milieuwinst te behalen. Yousleep draagt hieraan actief en aantoonbaar bij.

√ Verantwoord gebruik van materialen

Het Yousleep matras is allereerst 100% recyclebaar. De grootste stap die hierin is gezet, is het ontbreken van lijmen in het Yousleep matras. Lijmen zijn vervuilend en niet afbreekbaar en zijn daardoor heel slecht voor het milieu op het moment dat het matras wordt afgedankt.

Daarnaast is de toplaag van ons matras gemaakt van het innovatieve EvoPoreHRC schuim. Dit is de nieuwste generatie koudschuim uit Zwitserland. Het is een high performance schuimsoort, dat met 30% minder natuurlijke bronnen ruim 40% meer stabiliteit en stevigheid garandeert!

Dus, een hoger comfort met minder verbruik van natuurlijke materialen. Dat is echt goed nieuws voor het milieu!

√ Efficiënt productieproces

Het EvoPoreHRC schuim verkleint de CO2-voetafdruk dankzij de CO2-verminderde productie en het minimaal gebruik van grondstoffen tijdens de productie.

√ Minder vervanging

Het Yousleep matras is opgebouwd uit twee delen. Het kernmatras is het dikste deel en zorgt met haar ontwerp voor de ergonomische kwaliteit en de verschillende comfortinstellingen. Het kernmatras wordt kwalitatief verrijkt met de toplaag van EvoPoreHRC. Maar dat niet alleen, de toplaag beschermt ook daadwerkelijk het kernmatras tegen slijtage.

Mocht er dus de behoefte ontstaan om het Yousleep matras te vernieuwen, dan hoef je enkel de toplaag te vervangen. Daarmee krimpt de jaarlijkse matrassenberg. En bovendien is dat voor jou vele malen goedkoper dan het vervangen van een heel matras.


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.