Op zoek naar een goedkoop matras?

Bij Yousleep koop je matrassen van Zwitserse kwaliteit tegen een scherpe Nederlandse prijs. Want een goede slaap moet geen luxe zijn, maar een gewoonte. Iedereen verdient een goede nachtrust, jij ook!

De nachtrust die jij verdient

Om ervoor te zorgen dat jij heerlijk slaapt, ondersteunt ons matras 7 ergonomische zones van je lichaam, namelijk je hoofd, schouders, lende, heupen, knieën, benen en voeten. Omdat iedereen anders is kun je het matras aanpassen aan je individuele wensen. Zo bestaat de matraskern uit vier ligcomforts waaruit je kunt kiezen, namelijk zacht, stevig, medium en hard. Op deze matraskern komt een topper te liggen die hard of zacht is. Met de keuze van de matraskern en keuze van topper heb je in totaal dus de keuze uit 8 ligcomforts! Dit geldt ook voor een tweepersoonsmatras dat bestaat uit twee matraskernen.

Goedkoop matras, Zwitserse kwaliteit

Onze matrassen zijn bedacht en ontworpen in Nederland, maar geproduceerd in Zwitserland. Dit houdt in dat er grondstoffen zijn gebruikt in dit land, zoals het Zwitserse StandardPUR© polyetherschuim voor de matraskern en EvoPore© koudschuim voor de topper. Kortom, duurzame Zwitserse grondstoffen naar Zwitserse standaarden. En zoals bekend zijn de kwaliteitseisen in Zwitserland hoog. Daarnaast zijn al onze matrassen 100% recyclebaar en dus goed voor het milieu. Met een goedkoop matras van ons haal je topkwaliteit in huis.

Hoe goedkoop is ons matras?

We bieden matrassen aan in zes verschillende formaten van dezelfde kwaliteit. Twee eenpersoonsmatrassen van 80x200 of 90x200 en drie tweepersoonsmatrassen van 140x200, 160x200 of 180x200. Een eenpersoonsmatras koop je al voor een bedrag van maar €449,-. En onze tweepersoonsmatrassen? Die zijn al te bestellen vanaf €799,-

Ga voor een goedkoop matras van Yousleep

Een nieuw matras is een investering en eigenlijk weet je pas echt of een matras goed bij je past als je erop geslapen hebt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om iedereen 101 nachten proefslapen aan te bieden. Binnen deze proefperiode is het mogelijk om het matras gratis te retourneren. Maar de kans is groot dat als je eenmaal hebt geslapen op dit goedkope matras van Zwitserse topkwaliteit, je nergens anders meer zo fijn op kunt slapen. Ben jij er klaar voor om onze enthousiaste en vooral uitgeruste klant te worden? Dan is het tijd om Yousleep te proberen.


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.