comfort instellingen

De belangrijkste drukpunten zijn de schouderpartij en de heupen. Deze drukpunten vragen om het maximale comfort om een gezonde nachtrust te kunnen garanderen. Het YOUSLEEP matras is zodanig ontworpen dat gekozen kan worden uit 4 verschillende schouderzones en 2 verschillende heupzones.

Ergonomische zones

De matraskern heeft 7 ergonomische zones. Indien nodig kun je zélf kiezen welke zone voor jou het beste is. Het YOUSLEEP comfort is slim opgebouwd uit twee delen.

Zwitserse schuimlagen

De matraskern is gemaakt van polyether. De matraskern heeft 4 verschillende schouderzones en 2 heupzones.

De toplaag is gemaakt van EvoPoreHRC-schuim van 6 cm dik. Dit innovatieve schuim is de verbeterde versie van het koudschuim, met o.a. nog meer stabiliteit. De toplaag heeft 2 verschillende comfortzones. De ene zijde is zachter dan de andere zijde.

Thuis gemakkelijk aan te passen

YOUSLEEP animated 2d woman YOUSLEEP animated 2d topcover YOUSLEEP animated 2d topsheet YOUSLEEP animated 2d bottomcore YOUSLEEP animated 2d bottomcover

De eerste 7 nachten..

… moet je altijd even wennen: gun jouw lichaam die tijd. Het matras heeft standaard ‘de gemiddelde instelling’. Na ongeveer 7 nachten kun je goed bepalen of ‘zachter’ of ‘harder’ beter bij jou past. Als je dat wilt, dan kun je nu heel gericht het matras aanpassen aan jouw voorkeuren.

YOUSLEEP animated 2d woman YOUSLEEP animated 2d topcover YOUSLEEP animated 3d topcover YOUSLEEP animated 2d topsheet YOUSLEEP animated 2d bottomcore YOUSLEEP animated 2d bottomcover YOUSLEEP animated 3d bottomcover

Als je het comfort wilt aanpassen..

... rits dan de hoes van het matras open. Je ziet het grijze matraskern en de roze toplaag. Haal beide delen eenvoudig uit de hoes.

YOUSLEEP animated 2d woman YOUSLEEP animated 3d topcover YOUSLEEP animated 2d topsheet YOUSLEEP animated 2d bottomcore YOUSLEEP animated 3d bottomcover

Jouw persoonlijke comfort..

... kun je instellen door het draaien van het grijze kernmatras. Op de zijkanten staan de verschillende instellingen aangeduid:

Zacht: H25

Medium: H50

Stevig: H75

Hard: H100

Draai jouw instelling (met de aanduiding naar boven) naar de schouder.

YOUSLEEP animated 2d woman YOUSLEEP animated 2d topcover YOUSLEEP animated 3d topcover YOUSLEEP animated 2d topsheet YOUSLEEP animated 2d bottomcore YOUSLEEP animated 2d bottomcover YOUSLEEP animated 3d bottomcover

Verfijn jouw gekozen comfort..

…. met de roze toplaag. Leg de geribbelde zijde omhoog, dan is het geheel wat zachter. Leg je de geribbelde zijde omlaag, dan is het geheel wat harder.

"De dag begin je met een goede nachtrust"

YOUSLEEP animated 2d topcover YOUSLEEP animated 3d topcover YOUSLEEP animated 2d topsheet YOUSLEEP animated 2d bottomcore YOUSLEEP animated 2d bottomcover YOUSLEEP animated 3d bottomcover
Zacht
Hard

Hoe slaap jij?

Buik

Bij een buikligging is een stevige ondergrond van belang, om doorzakken van de onderrug te minimaliseren en de s-curve van de ruggenwervel in een zo goed mogelijke vorm te krijgen.

Rug

Bij een rugligging is een stevige ondergrond van belang, waar de mogelijkheid wordt geboden om met name de onderrug ondersteuning te bieden en de S-curve van de ruggenwervel in een zo natuurlijk mogelijke vorm te krijgen.

Zij

Bij een zijligging is het belangrijk dat schouders goed in het matras kunnen wegzakken met behoud van ondersteuning en dat de taille goed ondersteund wordt. Om de taille ondersteuning te bieden, dient de heup iets in het matras weg te kunnen zakken en de lijn van de ruggenwervel zo recht mogelijk te krijgen.

YOUSLEEP matras met 7 ergonomische zones

7 Ergonomische zones

Het Yousleep matras is opgedeeld in 7 zones, gebaseerd op de ergonomische kennis van het lichaam. Hierdoor krijgt iedere lighouding de juiste ondersteuning. Daarnaast bepaal je zelf de best passende hardheid (of zachtheid) voor jouw lichaam. Dit alles draagt bij aan een goede en gezonde nachtrust, omdat het lichaam optimaal in staat wordt gesteld te herstellen van de dag.

Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.