Ben jij op zoek naar het beste koudschuim matras dat er is? Stop jouw zoektocht hier en koop hét koudschuim matras van Yousleep. Bij ons krijg je een duurzaam matras van hoge Zwitserse kwaliteit, maar voor een Nederlandse prijs.

Ontdek ons koudschuim matras

Wil jij een nieuw matras met maximaal slaapcomfort? Dat goed ventileert, stevig is, maar niet te hard aanvoelt? Dan is ons koudschuim matras erg geschikt voor jou. Nieuwsgierig geworden? Lees hier dan meer informatie over de opbouw van ons matras, maar ook de voordelen van een koudschuim matras.

Hoe onze matrassen zijn opgebouwd

Ons matras is opgebouwd uit verschillende ventilerende lagen, van hoes tot aan de kern krijg je goede kwaliteit. Bij het Yousleep-matras heb jij geen koudschuim topper nodig. De toplaag van het matras is namelijk gemaakt van Evopore schuim. Dit is het verbeterde en meest duurzame soort koudschuim dat er is. Verder is de matraskern gemaakt van Polyurethane, wat zorgt voor optimale stabiliteit en kuilvorming voorkomt.

De voordelen van een koudschuim matras

Er zijn veel verschillende soorten matrassen te koop, maar wat zijn nu precies de voordelen van een koudschuim matras? Het materiaal koudschuim bestaat uit een open celstructuur, waardoor deze een goede ventilatie biedt en jij lekker fris slaapt. Daarnaast is koudschuim stevig maar biedt ook veerkracht, zodat jouw lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Doordat koudschuim stevig maar toch veerkrachtig is behoudt het zijn vorm.

  • Goede ondersteuning
  • Optimale ventilatie
  • Een lange levensduur
  • 100% recyclebaar

Een koudschuim matras in ieder formaat

Of je nu op zoek bent naar een standaard maat eenpersoonsmatras, of juist een twijfelaar of tweepersoonsmatras: Yousleep heeft het. Zo krijg jij ongeacht de afmetingen van jouw bed, toch het slaapcomfort dat je verdient.

Afmetingen koudschuim matrassen in ons assortiment:

Koop je koudschuim matras bij Yousleep

Wil jij een nieuw matras kopen? Bestel dan vandaag nog jouw koudschuim matras bij Yousleep. Bij ons krijg je Zwitserse kwaliteit, voor een Nederlandse prijs en ook nog gratis thuisbezorgd.

Koop het beste matras bij Yousleep:

✓ Zwitserse kwaliteit
✓ Een Nederlandse prijs
✓ 7 ergonomische zones
✓ 8 comfortinstellingen
✓ Duurzaam
✓ 101 nachten proefslapen
✓ Gratis verzending


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.