Al aan de ontwerptafel van Yousleep is gekozen voor één uitgangspunt: de kwaliteit moet voldoen aan hoge standaarden en de prijs moet zodanig zijn, dat uitmuntend slapen voor iederéén binnen handbereik is.

Kwaliteit uit Zwitserland

Producten die in Zwitserland worden vervaardigd en daardoor 'de Zwitserse vlag' mogen voeren als baken van kwaliteit, staan onder toezicht van de strenge kwaliteitsnormen van de Zwitserse overheid. Het Yousleep matras heeft dat kwaliteitslabel en dat is een belangrijke kwaliteitsgarantie. Het matras is dan ook geproduceerd in Zwitserland, bij onze partner FoamPartner Group. Deze fabriek is gevestigd in Wolfhausen. Voor het Yousleep matras zijn dus voornamelijk Zwitserse grondstoffen gebruikt en is gemaakt volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen, waarvoor Zwitserland wereldwijd wordt geroemd. Dat is een belangrijke, extra kwaliteitsgarantie voor het matras!

Scherpe prijs

Met het Yousleep matras kies je voor de beste prijs - kwaliteit verhouding. Dat weten we zeker, want het is goed te controleren door op internet te vergelijken. Zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit, blijft Yousleep haar prijs scherp calculeren. De beste prijs is mogelijk door efficiënte werkprocessen, verstandige investeringen en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’. Met onze prijsstelling is een matras van hoge kwaliteit nu voor iedereen bereikbaar: voor jong en voor oud.


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.