De beste matras aanbieding voor jou

Ben je op zoek naar een goedkoop matras van goede kwaliteit voor een heerlijke nachtrust? Dan is het Yousleep matras hét matras voor jou. Want alleen met Yousleep haal je Zwitserse kwaliteit in huis tegen een vaste lage prijs. Zo is ons matras altijd in de aanbieding!

Ontdek uitgerust wakker worden

Je kent het wel: stram uit bed stappen met last van je nek, hoofd of schouders. Met het Yousleep matras gaat dit je niet meer gebeuren! Dankzij onze jarenlange ervaring én alle feedback van onze klanten, hebben we een perfect one size fits all matras ontwikkeld. Dit matras ondersteunt je lichaam op 7 plaatsen én er zijn 8 ligcomforts die je kunt instellen. Eerst is er de keuze van de matraskern, wordt hij zacht, stevig, medium of hard? Vervolgens leg je de topper eroverheen die zacht of hard is en zo is het matras perfect afgestemd op jouw lichaam. En slaap je met zijn tweeën? Ons tweepersoonsmatras bevat twee kernen, zodat jij en je partner afzonderlijk kunnen kiezen tussen zacht, stevig, medium of hard.

Matras aanbieding zonder in te leveren op kwaliteit

Alle matrassen zijn geproduceerd in Zwitserland, waardoor wij een topkwaliteit kunnen waarborgen. We werken zo efficiënt mogelijk met niet alleen de beste grondstoffen, maar ook duurzame grondstoffen. Al onze matrassen zijn namelijk recyclebaar. Een matras aanbieding betekent in ons geval zeker niet dat je inlevert op kwaliteit! Want wij vinden dat een goede slaap voor iedereen binnen handbereik moet zijn.

Onze matras aanbieding prijzen

De meest reguliere maten matrassen vind je bij ons. Verschillende formaten, dezelfde kwaliteit. Als je op zoek bent naar een matras voor jou alleen, dan kun je kiezen voor de eenpersoonsmatrassen van 80x200 of 90x200 met een vanaf prijs van €449,-. Slaap je liever wat ruimer óf zoek je een matras voor jou en je partner? Bekijk dan eens de tweepersoonsmatrassen van 140x200, 160x200 en 180x200 die te koop zijn vanaf €799,-

Bij iedere matras aanbieding dezelfde belofte

Jij en je matras moeten een goede match zijn. Maar of Yousleep écht bij je past weet je natuurlijk pas als je op één van onze matrassen hebt geslapen. Daarom hanteren wij een proefperiode van 101 nachten. 101 nachten kun je ontdekken wat de Zwitserse kwaliteit voor je betekent. Is het niet wat je ervan verwacht had, dan kun je het matras gewoon gratis retourneren. Daar doe we niet moeilijk over. Want we zijn ervan overtuigd zijn dat ons matras past bij iedereen en onze matras aanbieding geschikt is voor iedere portemonnee!


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.