Over Yousleep

Yousleep is een 100% Nederlands bedrijf en onderdeel van een grotere organisatie, actief in ‘de wereld van het slapen’ in de regio Nijmegen.

Matrassen vragen om innovatieve inzichten en ontwerpen, omdat 'gezondheid' wetenschappelijk is gerelateerd aan een 'goede nachtrust'. Vanuit dat geloof is het Yousleep matras ontstaan. Aan de tekentafel, samen met onze partner in Zwitserland. Na veel testen, aanpassen en weer opnieuw testen, is het matras nu dan eindelijk beschikbaar! Bedacht in Nederland, geproduceerd in Zwitserland.

Het Yousleep matras is gepatenteerd en het eerste online te verkrijgen, scherp geprijsde matras wat is aan te passen aan persoonlijke eisen en wensen.

Ons hoogste doel is het bieden van een gezonde en comfortabele nachtrust voor iedereen, door Zwitserse kwaliteit te combineren met een Nederlandse prijs. Wij worden gelukkig van enthousiaste klanten en stellen daarom gemak, snelheid en vertrouwen centraal in alles wat we doen.

Yousleep is nieuw en géén ‘oude wijn in nieuwe zakken’. Alles is gereed om het verschil te maken: Zwitserse kwaliteit voor een Nederlandse prijs, voor een enthousiaste klant…! Wij zijn er klaar voor.


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.