Matras

Het matras bestaat uit twee delen: het kernmatras en de toplaag van het matras.

Het kernmatras is gemaakt van Polyurethane en de topplaag van het innovatieve EvoPoreHRC. Dit is de verbeterde generatie koudschuim wat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid. Omdat de toplaag het kernmatras extra beschermt, blijft een eventuele vervanging van het matras beperkt tot deze toplaag in plaats van een geheel matras!

Jazeker! Het matras wordt 100% geproduceerd door onze Zwitserse partner, volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Dat is de beste garantie voor een superieure, hoogwaardige kwaliteit.

De ergonomische zones van een matras zijn zo opgebouwd dat ze, afhankelijk van het lichaamsdeel, de juiste ondersteuning geven. Zo zal een heup-zone minder tegendruk geven dan een taille-zone wat maakt dat de heup verder het matras inzakt ten opzichte van de taille… zo houden we de wervelkolom recht tijdens het slapen. Binnen de matrassenwereld wordt ervoor verschillende aantallen zones gekozen: 3, 5 of 7. Om jouw lichaam optimaal te kunnen ondersteunen hebben we bij Yousleep gekozen voor 7 zones Deze verhoudingen in ondersteuning van het matras staan vast, zijn wetenschappelijk onderzocht en kunnen niet aangepast worden.

In de meeste gevallen zal het matras direct heerlijk liggen. Toch kan het zijn dat je het nét iets anders wilt. Met het Yousleep matras kan dat! En het is ook nog eens heel simpel. Kijk even naar onze korte instructiefilm. Lees hier meer over de comfortopties.

Om twee redenen:

  1. Het matras is zonder lijmen geproduceerd en dat is uniek. Juist het verlijmen van matrasdelen is zeer milieuonvriendelijk. Het Yousleep matras is 100% recyclebaar!
  2. Het Yousleep matras heeft een extra toplaag. Mocht er reden zijn voor vervanging, dan hoeft enkel deze toplaag te worden vervangen. En dus niet de grote matraskern. Dat ontlast het milieu én is bovendien goedkoper voor jou!

Jazeker! Het Yousleep matras is in Nederland ontworpen en verfijnd met de kennis van onze Zwitserse partner (FoamPartner). Yousleep is gevestigd onder de rook van Nijmegen.

Ja! Het matras is soepel én solide tegelijk. Het beweegt mee met de stand van het bed.

Heeft u een 2 persoonsbed met onafhankelijk te bedienen hoofdzijdes, dan kunt u twee 1 persoons matrassen bestellen.

Dit is een extra garantie voor zekerheid op de beste koop. Wij willen graag enthousiaste klanten die slapen op het beste matras. En dat mag iedereen 101 nachten lang uitproberen! Voldoet het matras niet aan de verwachting, dan mag je het retourneren en krijg je het geld terug.

Nee! Ons matras is duurzaam geproduceerd, dus zónder schadelijke lijmsoorten. Juist het gebruik van lijmen is veelal de oorzaak van 'een luchtje aan het matras'.


Zwitserse kwaliteit

Het Yousleep matras is een Zwitsers product, geproduceerd van Zwitserse grondstoffen en volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnormen. Deze kwaliteitsnormen staan wereldwijd garant voor hoge kwaliteitswaarde.

Nederlandse prijs

Yousleep biedt de beste prijs! Dat is mogelijk door efficiënte werkprocessen, het doen van verstandige investeringen, de reële prijsstelling en een bedrijfsfilosofie die kiest voor ‘enthousiaste klanten’ boven 'maximale winst'.